IN 2025 HELPEN WIJ 1.000.000 MENSEN AAN EEN BETER CONTRACT

EN ÓF WE DOELEN HEBBEN.

STRIJDVAARDIG 

EN BEHULPZAAM

Het is 2006. De Nederlandse energiemarkt wordt vrijgegeven. Maar mensen blijven bij hun leverancier. Níemand heeft zin om door al die onbegrijpelijke informatie te ploegen. Twee jongens aan een keukentafel wel. Hans en Niels, heten ze. Het is het begin van Pricewise. Energie vergelijken kon veel makkelijker, vonden zij. Méér concurrentie moest er komen. Twaalf jaar later heeft Pricewise miljoenen mensen laten overstappen naar een betere deal. En al lang niet alleen meer in de energiemarkt. Je vaste lasten verlagen en overstappen was ineens eenvoudig.

PLAT EN INFORMEEL

Onze organisatiestructuur is plat en informeel. Strak uitgewerkte procedures zijn er nog niet altijd. Ruimte om te bouwen is er daardoor des te meer. En hokjes? Die kennen we niet.

ALS EEN RAKET

In oktober 2019 rolden onze verhuiswagens over de ring van Amsterdam. Want wij gaan als een raket. En bij een raket hoort ruimte. Bij uitrit Rem Koolhaas sloegen we af. Daar in dat prachtige gebouw van deze beroemde architect huist sindsdien ons kantoor. Ja,  zoals de meester zelf zegt: “Als je dan tóch droomt, waarom dan niet meteen groot?” En dus zitten we ook binnen in stijl. In “Het Werkcafé”, bijvoorbeeld. Of in “De Boedel” of “De Reis”. Vanaf de bovenste verdieping houden we Ajax in de gaten. En op vrijdag? Dan borrelen we graag het weekend in. In onze eigen bar óf bij de buren bij Dok Amsterdam.

BIJPRATEN IN DE 
WANDELGANGEN MET...

Pauline De Cuyper
Campaign Specialist Collectives

“Heb je een vraag? Dan kun je altijd wel bij iemand terecht. Hierdoor ontstaan onderling ook echt vriendschappen. En die sfeer proef je op de werkvloer.”

Jeroen Snellen
Sales & Product Specialist Telecom

"Het is soms net als een spel met veel Chinese bordjes. Hoe meer aanbieders, des te lastiger het spel. Maar zoals met alles: je wordt er steeds beter in."

Carolien Cranendonk
BI Front-end Developer

"We zijn als Business Intelligence-team de laatste maanden enorm aan het groeien. Dat is echt heel tof om mee te maken.

GOED VOLK. KIJK MAAR.

VRIJDAGMIDDAG. HET WERK IS GEDAAN. DE TUNES GAAN AAN.

ONS HOOFDKWARTIER. OPEREREN OP HET HOOGSTE NIVEAU.